SON DAKİKA

Vali Çınar Yılın Ahisi’ni ziyaret etti

Vali Çınar Yılın Ahisi’ni ziyaret etti 25 Ekim, 2018 15:12 Güncelleme: 25 Ekim, 2018 15:12 Vali Çınar Yılın Ahisi’ni ziyaret etti

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar,  Zonguldak’ta çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Vali Çınar, bu kapsamda yılın Ahisi seçilen Hüseyin Cahit Göktürk’ü de ziyaret ederek bol kazançlar temennisinde bulundu.

 Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Çınar, programı kapsamında İlimiz Sakatlar Derneğini, bazı mobilya üreticilerini, Adım Bale Okulunu, Halk Müziği ve Kültür Sanat Derneğini ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldı, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra  Zonguldak’ta yılın Ahisi seçilen Hüseyin Cahit Göktürk’ü de   iş yerinde ziyaret eden Vali Ahmet Çınar kendisine ve tüm esnaflarımıza  bol kazançlar diledi.

Vali Çınar’ın, ziyaret ve incelemelerine, İl Emniyet Müdürü  Ahmet Metin Turanlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Muharrem Coşkun,  İl Ticaret Müdürü İsmail Maden, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile diğer ilgililer katıldı. 

Yorum Ekle