SON DAKİKA

Vali Çınar, BEÜ Çaycuma Kampüsünü Ziyaret Etti

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Kampüsünü Ziyaret Etti 20 Aralık, 2017 14:33 Güncelleme: 20 Aralık, 2017 14:33 Vali Çınar, BEÜ Çaycuma Kampüsünü Ziyaret Etti

Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR, beraberinde Çaycuma Kaymakamı Serkan KEÇELİ, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı BEŞEL, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep DEMİRTAŞ ve Çaycuma ilçe protokolünden yetkililer ile birlikte BEÜ Çaycuma Kampüsünü 20 Aralık tarihinde ziyaret ettiler. Heyet, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali AZAR, Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu Doç. Dr. Umut Güneş SEFERCİK, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet YAZICI, Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. İrem UZUNSOY ve Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreteri Ertuğrul KARALAR tarafından karşılandı.

Üniversitemiz Çaycuma Kampüsünde bulunan, Ahşap Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı Mobilya Dekorasyon ve Ahşap Oyuncak Atölyesini inceleyen heyet, atölyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ayrıca Çaycuma Kampüsü içerisinde çeşitli incelemeler yapan heyet, bilgi alışverişinde bulundu. Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar şunları söyledi: “Merkezimiz tarafından yapılan Ahşap Oyuncakların tasarlanıp üretilmesiyle tasarım yeteneğimizi geliştirmeyi, üretim uygulamalarını teşvik etmeyi, oyuncak sanayimize katkıda bulunmayı ve ahşap oyuncak üretimini artırmayı amaçlıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar yeni fikirlerin de ortaya çıkmasına zemin hazırlayacaktır. Başta Yüksekokul Müdürümüz Hikmet Yazıcı olmak üzere emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” Ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar tarafından Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’a mobilya dekorasyon ve Ahşap Oyuncak Atölyesini ziyareti sonrasında ahşap oyuncak, lazer yakma tekniği ile yapılmış portresi ve ahşap kalemlik takdim edildi. Hediyeler için Rektör Vekili Azar’a teşekkürlerini sunan Zonguldak Valisi Sayın Ahmet Çınar şunları söyledi: “Çocuklar için yapılan her çalışmanın ehemmiyetinin farkındayız. Bu anlamda yapılan her çalışmayı destekliyoruz. Rektör Vekilimizin şahsında Üniversitemizin bu türde çalışmalarına katkı sunan tüm akademik ve idari personeline teşekkür ediyorum.”

 

Yorum Ekle