SON DAKİKA

Uzun yıllar Zonguldak'ta görev yapmıştı

Uzun yıllar Zonguldak'ta görev yapmıştı 31 Mayıs, 2020 21:04 Güncelleme: 31 Mayıs, 2020 21:04 Uzun yıllar Zonguldak'ta görev yapmıştı

Zonguldak’ta görev yaptıktan sonra Bursa’ya tayini çıkan Polis Memuru Erman Özcan, şehit oldu. Evli ve bir çocuk babası olan Polis Memurunun ölüm haberi Zonguldak’ta da büyük üzüntü yarattı. Özcan’ın Bursa'da iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale ettiği sırada vurulduğu öğrenildi. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan Özcan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bursa'da bir kavgayı ayırmak için çaba sarf eden bir polisimiz daha şehit oldu. En başarılı dönemini geçiren polisimizi bir haftadır hedef gösterenler, mutlu musunuz? Zihniyeti çürümüşlere rağmen kamu güvenliği, kamu düzeni sağlanmaya devam edilecektir. Başımız sağ olsun."

Zonguldak eski Trafik Şube Müdürü Kerem Devami de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üzüntüsünü şöyle paylaştı:

"Bu gece Bursa'da çıkan olayda, Zonguldak'ta beraber çalıştığım, aslan parçam Erman'ım vurularak şehit oldu. Eliniz kırılsın, nasıl kıydınız bu babayiğide? Erman Özcan kardeşim, benden yana tüm hakkım varsa helâl olsun. Mekânın cennet olsun yakışıklı memurum. Teşkilatımın ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin...”

Yorum Ekle