SON DAKİKA

Uyuşturucu madde ile yakalandı, adliye'ye sevk edildi...

Ereğli'de gece saatlerinde YUNUS timi tarafından kaçarken yakalanan ve üzerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilen İ.H.S., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 31 Mayıs, 2022 06:56 Güncelleme: 31 Mayıs, 2022 06:56 Uyuşturucu madde ile yakalandı, adliye'ye sevk edildi...

Ereğli'de gece saatlerinde YUNUS timi tarafından kaçarken yakalanan ve üzerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilen İ.H.S., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İlçe emniyet Müdürlüğü Yunus timlerinin dün gece Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde yaptığı uygulamada durdurmak istedikleri İ.H.S. kaçmaya başlamış ve kısa sürede yakalanmıştı. İ.H.S. nin üzerinde ve attığı poşette yapılan aramada yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirilmiş, işlemleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü NARKOTİK büro amirliğine teslim edilmişti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan İ.H.S. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan İ.H.S. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle