SON DAKİKA

Uyuşturucu ile yakalandılar

Uyuşturucu ile yakalandılar 15 Nisan, 2021 15:09 Güncelleme: 15 Nisan, 2021 15:09 Uyuşturucu ile yakalandılar

Zonguldak il Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro amirliğince yapılan kesintisiz denetimlerde ticari takside gözaltına alınan 5 kişinin üzerinde bir miktar uyuşturucu madde yakalandığı bildirildi. Derinleştirilen soruşturmada E.K ve M.Ö isimli zanlıların evinde yapılan aramada da uyuşturucu madde bulunduğu ifade edildi.

Olayla ilgili olarak Valilik makamınca yapılan açıklamada “Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 14.04.2021/15.04.2021 günleri arasında kesintisiz olarak yapılan kontrollerde;

Ticari taksi içerisinde S.A, M.K, U.Ö, Y.Y, A.A isimli (5) şahıs yakalanmış olup, bu şahıslardan yaklaşık 10 gram uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Bahse konu şahıslara Uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapılmıştır. Derinleştirilen soruşturma kapsamında yakalanan şahıslardan E.K ve M.Ö isimli şahısların İncivez mahallesinde bulunan bir artı bir evlerde olduğu tespit edilmiş, ikamet içerisinde uyuşturucu madde ele geçirilmiş, evin kayıtsız şekilde kiraya verildiği tespit edilmiş, kiraya veren şahsa 19.650 TL tutarında idari para cezası uygulanmıştır” ifadesine yer verildi.

Yorum Ekle