SON DAKİKA

UYSAL'I KAHVALTIDA AĞIRLADILAR

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda yetkili Türk Metal Sendikası bünyesinde çalışan kadın işçiler ve işçi eşleri kahvaltıda bir araya geldi. 22 Şubat, 2014 19:37 Güncelleme: 22 Şubat, 2014 19:37 UYSAL'I KAHVALTIDA AĞIRLADILAR

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda yetkili Türk Metal Sendikası bünyesinde çalışan kadın işçiler ve işçi eşleri kahvaltıda bir araya geldi.
Sendikanın resmi internet sitesi “turkmetalkdzeregli.org”da yer alan habere göre, Erdemir’de Çalışan Kadınlar ve İşçi Eşleri Komisyonu’nca düzenlenen Dayanışma Kahvaltısı’na 600 kadar işçi ailesi katıldı.
Gülüç Beldesi’ndeki Türk Metal Sendikası tarafından yaptırılan Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen kahvaltıya, Sendika Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, şube yöneticileri, iş yeri temsilcileri katıldı.
Bu arada, seçim çalışmaları dolayısıyla ziyaretlerde bulunan AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal eşi Sevim Uysal ve sendikanın da tavsiyesiyle aynı partiden Belediye Meclis üyesi adayı olan eski sendika yöneticisi Erdemir emeklisi Ayhan Atay da eşi ile birlikte kahvaltıya katıldı.
Kahvaltıda konuşan Erdemir’de Çalışan Kadınlar ve İşçi Eşleri Komisyonu Başkanı Saniye Odabaş, Türk Metal çatısı altında sağlanan oluşum sayesinde Erdemir çalışanı kadınlar ile işçi eşlerinin, sosyal aktivitelerde ve yardımlarda bulunmaları adına güzel bir birliktelik oluşturdukları söyledi.
Bu arada kahvaltıya katılan AK Parti Ereğli, Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal da, yaptığı kısa konuşmada, kendisine gösterilen yoğun ilgiden son derece memnunluk duyduğunu belirtti. Uysal kahvaltı sırasında masaları gezerek ailelerle selamlaştı, birlik ve berberlik içinde Ereğli’nin daha iyi yerlere gelmesi için çaba göstereceklerini kaydetti.

 

Yorum Ekle