SON DAKİKA

UYSAL:EREĞLİ’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK PROJELER, ŞEHRİ RAHATLACAK

Kdz. Ereğli Belediyesi Kent Meydanı projesinin hayata geçmesi için düğmeye bastı. Bu kapsamda ilçede toplu taşıma yapan Çilek Halk Otobüsleri, taksi durakları ve şoförler Odası ile bir araya gelindi. 24 Kasım, 2014 12:53 Güncelleme: 24 Kasım, 2014 12:53 UYSAL:EREĞLİ’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK PROJELER, ŞEHRİ RAHATLACAK

Emniyet Müdürlüğü yanındaki durak alanının projenin içinde yer alması nedeniyle, halk otobüslerine yönelik tahsis edilecek yeni durak yeri konusunda Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen ve Yönetim Kurulu, Taksiciler Durak Başkanları ve Servis Minibüsleri Durak Başkanlarının katılımı ile fikir alışverişinde bulunulan bir toplantı düzenlendi.

EREĞLİ’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK PROJELER ŞEHRİ RAHATLATACAK

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın başkanlığında yapılan toplantıda, konuşan Başkan Uysal, Ereğli'nin önünü açacak proje kapsamında şehri rahatlatacak, şoför esnafını da rahatsız etmeyecek yeni durak yerlerinin tespiti için bir araya gelindiğini ve ortak bir noktada buluşma hedefinde olduklarını söyledi.

Toplantıda ilçede toplu taşımacılığın ring seferleri şeklinde yapılması, daha önce Gülüç durağı olarak kullanılan Terminal kavşağı yanı ve Alemdar Gemisi karşısındaki dere üstü mevcut otopark alanının ana durak merkezi olması konusunda fikir birliğine varıldı.

ERDEMİR CADDESİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Başkan Uysal, Erdemir Caddesinde yaşanan trafik sorununun çözümü içinde harekete geçti. Söz konusu caddenin Ereğli Lisesi girişi ile İstanbul Yol Ayrımı kavşağı arasındaki esnaflar ile bir araya gelen Başkan Uysal, söz konusu bölgede yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi, esnafın görüşlerini dinledi.

EREĞLİ’DE DEMOKRASININ GÜZELLİĞİ ADINA OLUMLU ADIM

Toplantı sonrası kendilerinin belediyeye çağırılmasının bile ayrıcalık olduğunu vurgulayan esnaflar, “Biz önceden adam yerine konulmuyorduk. Bırakın çağırmayı fikrimiz bile alınmıyordu. Başkan Uysal’ın bizi çağırıp fikirlerimizi dinlemesi ve ‘Bu caddeyi en iyi siz bilirsiniz. Bu şehri beraber yöneteceğiz’ demesi bile Ereğli’de demokrasinin güzelliği adına olumlu adımlardan biridir” dediler.

Yorum Ekle