SON DAKİKA

Uysal’dan Engellilere Müjde!..

Uysal’dan Engellilere Müjde!.. 16 Mayıs, 2018 16:12 Güncelleme: 16 Mayıs, 2018 16:12 Uysal’dan Engellilere Müjde!..

Her yıl Ülkemizde 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Fiziksel Engelliler Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada, Her yıl Üükemizde 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  Fiziksel Engelliler Derneğine yapmış olduğu ziyarette bölgemizde yaşayan engellilere 3 büyük müjde verdiği bildirildi.

Açıklamada yapılan müjdeler şu şekilde açıklandı;

“1-Ereğli Belediye plajı tarihinde ilk defa bu yıl yapılacak düzenlemelerle içinde Engelliler Otoparkı, Engelliler Tuvaleti, Engelliler Duş Alma yeri, Giyinme Kabini ve Denize girme rampasıyla engellilere uygun hale getirilecek.

2-Engellilerin kullanmış oldukları Tekerlekli Sandalyelerin tamiri için belediye bünyesinde Tamir Atölyesi kuracakları sözünü verdi

3-Hafta içi hizmet veren Engelli Taşıma Aracı da en kısa zamanda Cumartesi ve Pazar günleri de engellilere hizmet verecektir.” denildi. 

 

Yorum Ekle