SON DAKİKA

UYSAL,BAŞKANLIK MAKAMINI HALKA KAPATTI..

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bir karar alarak başkanlık makamında yapılan halk toplantılarını iptal etti. Bundan sonra vatandaş, belediyede başkanlık makamına çıkamayacak, sorunlarını ve özel durumlarını 15 günde bir mahalle toplantılarında iletebilecek. 22 Ekim, 2014 16:27 Güncelleme: 22 Ekim, 2014 16:27 UYSAL,BAŞKANLIK MAKAMINI HALKA KAPATTI..

Ereğli Belediye Başkanının makamı, Hüseyin Uysal’ın aldığı bir kararla artık halka kapandı.

’30 Mart, Değişim Şart’ sloganıyla Ereğli Belediyesinde göreve gelen Başkan Hüseyin Uysal, 7 aydır hiçbir hizmet ortaya koyamadığı gibi halkın tepkisini çekecek ve AK Parti’nin kurumsal yapısına tepkiyi artıracak, AK Parti’nin Belediyecilik anlayışıyla ters düşen ‘değişimlerini’ sürdürüyor.

HALK TOPLANTILARINI İPTAL ETTİ
Başkan Hüseyin Uysal, aldığı bir kararla bugünden itibaren Başkanlık makamında yapılan halk toplantılarını iptal etti.
Özel bir durumu olan, derdi olan vatandaşa bu kararla başkanlık makamını kapatan Uysal, bunun yerine 15 günde bir Başkan Yardımcılarıyla mahalle toplantıları düzenleyecek.
Bu uygulamayla, vatandaşların özel istek ve talepleri, herkesin içinde söyleyemeyeceği için önüne geçilmiş olacak.
Ayrıca acil bir durumu olan vatandaş, Belediye Başkanını görebilmek için 15 gün mahalle toplantısını bekleyecek.

“ÇÖZÜM MASASI” KURULDU
Başkan Hüseyin Uysal, aldığı bu karar sonrası halktan gelecek tepkileri azaltmak için Belediye bünyesinde ‘Çözüm Masası’ adında bir birim kurarak, kendisine ulaşamayan halkın bu masaya başvurarak belediyedeki işleriyle, ilgili birimlerin devreye girmesinin yolunu açtı.

Haber Kaynak:Kdz.Ereğli Haberci

Yorum Ekle