SON DAKİKA

Uysal: "Şu an dünya Lideri Recep Tayip Erdoğan'dır"

AK Partililer, Elmatepe ve Kışla'da vatandaşlarla buluştu 03 Haziran, 2018 13:36 Güncelleme: 03 Haziran, 2018 13:36 Uysal: "Şu an dünya Lideri Recep Tayip Erdoğan'dır"

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve partililer, Ereğli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde karşılamaya vatandaşları davet ettiler.

Mahalle ziyaretinde 24 Haziran seçiminde AK Partiye güçlü destek verilmesini isteyen Belediye Başkanı Uysal, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, çok önemli seçime gidiyoruz. O gün bizler sandığa gidip Cumhurbaşkanımıza yüksek bir oranla oy desteği sağlamamız gerekir. Çünkü dünyaya karşı, bakın ne yapıyorlar ekonomik oyunları yine yapıyorlar. Bizim güçlü hedeflere gidebilmemiz için bizim güçlü bir liderimiz olmazı gerekir. Şuan dünyada güçlü lider kim? Recep Tayyip Erdoğan. O nedenle tekrar çok yüksek oranla tekrar Cumhurbaşkanımıza destek vermemiz gerekiyor. Uyumlu bir meclis için AK Parti milletvekillilerini de sağlamamız lazım. Bunuda sağlarsak artık Allahın izniyle Bizim Ülkemiz şahlanışa daha iyi geçer. 5 Haziran günü saat 21:30’da Cumhurbaşkanımız Ereğli’ye gelecek. Ereğli’de bir tarih yaşanacak o gün hep beraber Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde karşılamaya davet ediyorum.” dedi.

Vatandaşlar mahallelerinde sohbet ettikleri Başkan Uysal’ı ve partilileri samimi sohbet yapmalarından sonra destekleyeceklerinin sözünü vererek uğurladılar.

Mahalle toplantılarına , Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal , Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş ve Yönetimi , Belediye Meclis Üyeleri , Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş ve Yönetimi katılım sağladı.

 

 

Yorum Ekle