SON DAKİKA

Uysal, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı

Uysal, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı 14 Mart, 2019 08:19 Güncelleme: 14 Mart, 2019 08:19 Uysal, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.
Sabah saatlerinde Anadolu Hastanesi ve Echomar Hastanesini ziyaret eden Uysal, hastane başhekimleri, doktorları ve sağlık çalışanları ile görüşerek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
Uysal, “İnsanı yaşatmayı, insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen , sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan hekimlerimiz başta olmak üzere, kendini insan sağlığına adamış tüm sağlık çalışanlarımızın ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.
Gün içinde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Devlet Hastanesi’ni de ziyaret edecek olan Uysal’a ziyaretlerinde, BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik ile Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

Yorum Ekle