SON DAKİKA

Uysal: "Projelerime kazmayı vuracağım"

Başkan Uysal, "1 Nisan'da festival komitesi kurmayı düşünenlerin aksine, bende projelerime kazmayı vuracağım" 23 Mart, 2019 10:45 Güncelleme: 23 Mart, 2019 10:45 Uysal: "Projelerime kazmayı vuracağım"

Uzunmehmet Mahallesi'nde vatandaşla buluşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Hüseyin Uysal, " Başkan Uysal, "1 Nisan'da festival komitesi kurmayı düşünenlerin aksine, bende projelerime kazmayı vuracağım"dedi.

Güne Erdemir Caddesi'nde esnaf ziyaretleri ile başlayan Başkan Uysal, bu akşamda Uzunmehmet Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Uzunmehmet Muhtarı Seyfettin Yaman ve diğer muhtar adayları tarafından karşılanan Başkan Uysal, yapmayı düşündüğü tüm projelerin belediyenin imkanlarıyla yapılabileceğini ifade etti. Bazı adayların projelerinin 20 yıldır kitapçıklarda kaldığına vurgu yapan Başkan Uysal, çocuk paydalı, turizm, kültür, sanat, spor ağırlıklı, sağlıklı bir şekilde sağıklı yaşamanın her vatandaşın hakkı olduğunu söyledi.

Mevcut belediye binasının şehir hastanesine veya fakülte binasına çevirmeyi düşünenlerin de halkı kandırdığını vurgulayan Başkan Uysal,"Mevcut hastane yerini vatandaşın parasıyla aldım, tabi para ile satacaktım diyorsun. 5 dakika sonra mevcut belediye binasının anahtarını Sağlık Bakanlığı’na bedelsiz vereceğim diyorsun. Bu binanın 2020 ye kadar borcu var. Niye bedelsiz veriyorsun? Yeni hastane yeri vatandaşın vergisi ile alındı da şu anki belediye binası babanın parası ile mi yapıldı?" dedi.

Bu seçimin yerel bir seçim olduğunu belirten Başkan Uysal, "Burada aday önemli. Ben herkesin siyasi görüşüne saygılı biriyim. Hangi siyasi görüşten olursanız olun, şehrinizi yönetecek bir başkan seçeceksiniz. Şimdi size soruyorum. Hizmetkarlara mı oy vereceksiniz, yoksa festival, şarkı, türkü diyenlere mi? 1 Nisan'da festival komitesi kuracağım diyenlere de ben de diyorum ki, bende 1 Nisan'da projelerimiz için kazmayı vuracağım" dedi.

Ereğli'nin büyük birliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan ve Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun partisi Büyük Birlik Partisi'ne, gül hilale destek isteyen Başkan Uysal'a seçim gezilerinde BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, Başkan Uysal'ın eşi Sevim Uysal, BBP Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

Yorum Ekle