SON DAKİKA

UYSAL: “ÖĞRETMENLERİMİZ HER TÜRLÜ TAKDİRE LAYIKTIR”

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımladı. 22 Kasım, 2014 09:25 Güncelleme: 22 Kasım, 2014 09:25 UYSAL: “ÖĞRETMENLERİMİZ HER TÜRLÜ TAKDİRE LAYIKTIR”

Başkan Uysal’ın mesajı şöyle;

Bir Ülke için en önemli şey eğitimdir.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik ise emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir.

Öğretmenler, tarih boyunca bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüsü, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlardır.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde fedakârca mücadele eden Öğretmenlerimiz, her türlü takdire fazlasıyla layıktır.

Bu duygu ve düşüncelerimle; Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimiz ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm eğitim çalışanlarına, emekli olmuş öğretmenlerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar dilerim.

Yorum Ekle