SON DAKİKA

Uysal, Merkez Pazaryerini Gezdi

Uysal, Merkez Pazaryerini Gezdi 25 Şubat, 2019 15:54 Güncelleme: 25 Şubat, 2019 15:54 Uysal, Merkez Pazaryerini Gezdi

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve BPP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, merkez pazaryerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Daha önceki yönetim tarafından yerlerinden edilmek istenen Pazarcıların yerinde kalmalarını sağladığını belirten Başkan Uysal; “Pazaryerinde yapmak istediğim çalışmalar henüz bitmedi. Yeni dönemde yerinde rehabilitasyon çalışmalarına devam edeceğim” dedi.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve BPP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, ekibiyle birlikte merkez pazaryerini gezerek esnaf ve vatandaşlarla görüştü.


Başkan Uysal ve eşi Sevim Uysal, beraberlerinde BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, Belediye Meclis Üyesi adayları, parti yöneticileri, kadın kolları, Alperen gençliği ve Uysal gönüllüleriyle birlikte, Merkez pazaryerindeki esnafları gezerek 31 Mart seçimlerinde destek istedi.
Köylü Pazarını, Tuhafiyeci esnafını, Manav esnafını, Kasapları ve Pazar yerindeki diğer dükkanları tek tek dolaşarak esnafın elini sıkan ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüşen Başkan Uysal, yeni dönemde pazar yerinde rehabilitasyon çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.


“ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKTIK”

Esnafların, ‘Pazar yerinde yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerin yerlerinde kalmasını sağladığınız için de ayrıca teşekkür ediyoruz’ diyen esnafa, yeni dönemde de sahip çıkmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Uysal; “Buradaki esnafımız için önceki yönetim şuan Belediye Binası olarak kullandığımız yeri AVM olarak planlamış. Göreve geldiğimizde esnafın tahliye davaları vardı. İlk iş olarak buradaki esnafımızın yerlerinde kalmasını sağladık ve 80 bin TL Avukat parası ödeyerek, esnafın AVM’ye sıkıştırılmasının önüne geçtik. Yıllardır sözler verilen merkez Pazaryerinde hep esnafın yanında olduk. Hepsi yerlerinde kaldı ve Pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu başlattık. Yeni WC’ler, Bay-Bayan mescitleri ve bebek bakım odalarının yapımını gerçekleştirilirken, 2.etap kapsamında da köylü pazarı ve Meyve-Sebze satış bölümünde zemin ve çatı değişiminin yaptık” diye konuştu.
Başkan Uysal, Pazar yerinde yapmak istediği çalışmaları henüz tamamlayamadığını belirterek; “Buradaki çalışmalarımız daha bitmedi. Yeni dönemde de yerinde rehabilitasyon çalışmalarına devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Uysal, ekibiyle birlikte gün boyu pazaryerinde ziyaretlerini sürdürdü.
 

Yorum Ekle