SON DAKİKA

Uysal, kadın çalışanlarla kahvaltıda buluştu...

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, belediyede çalışan bayan personelle kahvaltıda bir araya gelerek tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 08 Mart, 2019 07:52 Güncelleme: 08 Mart, 2019 07:52 Uysal, kadın çalışanlarla kahvaltıda buluştu...

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, eşi Sevim Uysal ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde belediyede çalışan bayan personel ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kdz.Ereğli Belediyesinde çalışan kadın personelin tam kadro katıldığı kahvaltıda, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Kadınların hayatın her alanında başarılı olduğunu belirten Başkan Hüseyin Uysal, iş gücüne katılım oranının yüzde 40’lara yükseldiğini belirterek; “Kadınlarımız nezaketi, zerafeti, inceliği hayatın her alanına renk katıyor, onları bu alanda başarılı kılıyor. İş gücüne katılım oranı ise her geçen gün artıyor. Şuanda yüzde 40 oranında. Görev yaptığım 5 yıl içerisinde beni en iyi anlayacak olan sizlersiniz. Önümüzde bir seçim dönemi var ve ben biliyorum ki, ayakları yere basmayan, uçuk vaatlere ilk önce bu belediyede çalışan sizler karşı çıkacaksınız. Çünkü neyin, ne olduğunu herkesten önce siz daha çok iyi biliyorsunuz” dedi.

Konuşmasında evli olan bayan personellere mutluluklar dilerken, bekar bayan personellere de evlenmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Uysal, göreve geldiği günden itibaren Belediyedeki kadın personel sayısında da artış yaşandığını belirtti.

Uysal; “Kadınlarımızın iş gücüne katılması için bizlerde üzerimize düşen görevi bugüne kadar yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. Kadınlarımız hayatın her alanında fedakarlığın ve duyarlılığın sembolü, en büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramanlardır. Sizlerin ve Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutluyor, sevdiklerinizle, ailenizle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle