SON DAKİKA

Uysal: "Gelin Kdz.Ereğli’yi birlikte yönetelim"

Uysal: "Gelin Kdz.Ereğli’yi birlikte yönetelim" 27 Mart, 2019 07:00 Güncelleme: 27 Mart, 2019 07:00 Uysal: "Gelin Kdz.Ereğli’yi birlikte yönetelim"

Kavaklık Göçmenler ve Kepez Bahçelievler bölgesinde halka hitap eden Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Hüseyin Uysal, “Gelin Kdz.Ereğli’yi birlikte yönetelim “dedi. Kdz.Ereğli halkının oyları ile ilçe üzerinde oynanmak istenen oyunları bozacağına inandığını söyleyen Başkan Uysal, “ Onlar kavga ve rant için gelmek istiyor, ben hizmet için varım” dedi.

Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan ve Kepez Muhtarı Baki Karaaslan vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Uysal, kendilerini bu soğuk havaya rağmen karşılayan Kavaklık ve Kepez mahallelerinin sakinlerine teşekkür ederken, samimiyetlerinin ve sıcaklıklarının da içlerini ısıttığını söyledi.

"31 Mart seçimlerinde festival diyenlere değil hizmet diyenlere oy verin" diyen Başkan Uysal, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi;

"Bizim diğer adaylardan bir farkımız var. Kdz. Ereğli Belediyesi'nin bütçesini, mali kaynaklarını doğru yerlerde ve doğru işlerde kullanmamız lazım. Belediye bütçesiyle bilim şenlikleri yapılmasına, kültür hizmetlerine ve küçük çaplı konserlere karşı değilim. Ama çok şaşalı, çok sanatçılı, 1 gecede milyonların harcandığı festivallere karşıyım. Adaylar şunu diyorlar '1 Nisan'da festival komitesi kuracağız. Tarkan'ı getireceğiz'.

Festival eşittir para. Bu komiteler esnaftan, işadamlarından para toplamak için kuruluyor. Bu paralarında nereye harcandığının kayıtı yok, nereye gittiği de belli değil. Festival mi rant mı? Bunları siz benden daha iyi biliyorsunuz. 5 yıldır çalışmaları ve gayretimi biliyorsunuz. Diğer adayları da izliyorsunuz. Özellikle Ereğli'yi geleceğe taşıma iddiasıyla , kültür projeleriyle, hem şehrine, hemde insanına sahip çıkacak olan adaya oy verin.

Bu bir genel seçim değil. Bizim insanımıza baskı yapılıyor. 31 Martta hep beraber Büyük Birlik Partisi'ne gül hilale destek verin. Bizim özümüz millet, sözümüz hizmet. Bizler hizmetkarlık için söz veriyoruz. Bugüne kadar nasıl halkımızın yanında durduysak, nasıl şehrimize sahip çıktıysak, hizmetimize de kaldığımız yerden devam edeceğiz. Onlar 1 Nisan'dan festival yapma hayallari kursunlar. Bizlerde nerde kalmıştık deyip kolları sıvayacağız.

Bize oylarınızla çok büyük bir destek verin. Bu ses halkın sesi olsun. Artık tarih yazalım. Kdz. Ereğli üzerine oynanmak isteyen tüm oyunları bozalım. Onlar siyaseti istedikleri gibi yönlendirmek istiyorlar. Ereğli üzerine tezgah ve oyun kurmak istiyorlar. Bende sizlerle beraber olup, bunların bu oyunlarını bozmak, bu arzularını, bu heveslerini kursaklarında bırakmak istiyorum. Buda isizin yazdığınız tarihle, bize verdiğiniz oylarla olacak.

"Gelin Ereğli için birlik olalım ve Ereğli'yi birlikte yönetelim" diyen Başkan Uysal'a Kavaklık ve Kepez seçim mitinginde, BBP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak, BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, Başkan Uysal'ın eşi Sevim Uysal, BBP Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

Yorum Ekle