SON DAKİKA

Uysal, Gazi Özgür Öztürk'ü ziyaret eti

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Diyarbakır Sur' da bölücü terör örgütü PKK tarafından bombalı saldırı sonucu ayağından yaralanan Gazi Özgür Öztürk'ü ziyaret etti. 08 Şubat, 2016 11:22 Güncelleme: 08 Şubat, 2016 11:22 Uysal, Gazi Özgür Öztürk'ü ziyaret eti

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 20 Ocak günü Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lıların bombalı saldırısı sonrasında ayağından yaralanan ve Ankara GATA'daki tedavisinin ardından Ereğli'deki evinde istirahat eden Uzman Çavuş Özgür Öztürk'ü ziyaret etti. Ziyaretinde geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Hüseyin Uysal, "Çok geçmiş olsun. Yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğumu ifade etmek isterim. Oradaki mücadelenizden ve kahramanlığınızdan dolayı Ereğli halkı adına teşekkür ediyorum, minnettarlığımızı ifade etmek isterim. Devletimiz terörle mücadelesini tüm birimleri ile büyük bir kararlılık içerisinde sürdürmektedir. Dileğimiz terör olaylarının bir an önce son bulması ve bu tür acıların bir daha yaşanmaması. Ereğli Belediye Başkanı olarak senin ve ailenin her zaman yanındayız. Ben bir kez daha başta sen olmak üzere tüm gazilerimize Allah’ta şifa diliyorum. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet, kederli ailelerinde sabır diliyorum" dedi.

Gazi Özgür Öztürk ve baba Zeki Öztürk, ziyaretten dolayı Başkan Hüseyin Uysal'a teşekkür etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Uysal ile birlikte sırasında Belediye Meclis Üyesi Reşat Latif ile Belen Yeni Mahalle Muhtarı Naim Kaya’da bulundu.

Yorum Ekle