SON DAKİKA

UYSAL CUMARTESİ PAZARI'NI GEZDİ

AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal seçim gezileri kapsamında Cumartesi Pazarı’nı gezdi. 22 Şubat, 2014 20:04 Güncelleme: 22 Şubat, 2014 20:04 UYSAL CUMARTESİ PAZARI'NI GEZDİ

AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal seçim gezileri kapsamında Cumartesi Pazarı’nı gezdi.

Uysal’a yaklaşık 4 saat süren gezi sırasında AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın yanı sıra çok sayıda meclis üyesi adayı, teşkilat yöneticileri ile partinin kadın ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti.

Uysal pazaryeri gezisi sırasında pazar esnafı ve pazarda alış-veriş yapan vatandaşlar ile selamlaşarak, esnafa hayırlı işler, vatandaşa da hayırlı alışverişler diledi.

Uysal, Cumartesi Pazarı gezisi sonrası yaptığı açıklamada, “Gerek ilçe merkezindeki Pazaryeri, gerekse Cumartesi Pazarı’nın durumu beni her şeyden önce bir vatandaş olarak üzüyor. Bizler Pazaryerindeki sıkıntıların giderilmesi ile ilgili plan ve projelerimizi çok yakında kamuoyuyla paylaşacağız. Pazar esnafı bize güvensin.” dedi.

 

Yorum Ekle