SON DAKİKA

UYSAL ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

AK Parti’nin ‘Uysal Gücü’ olarak lanse edilen ve adaylığın açıklanmasından bu yana hız kesmeden çalışmalarına devam eden Opr.Dr.Hüseyin Uysal’a olan ilgi ve sevgi giderek büyüyor. 10 Şubat, 2014 17:10 Güncelleme: 10 Şubat, 2014 17:10 UYSAL ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

AK Parti’nin ‘Uysal Gücü’ olarak lanse edilen ve adaylığın açıklanmasından bu yana hız kesmeden çalışmalarına devam eden Opr.Dr.Hüseyin Uysal’a olan ilgi ve sevgi giderek büyüyor.   

Ereğli’deki her vatandaşın elini sıkmayı ve kendini anlatmayı amaç edinen AK Parti adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, ekibiyle birlikte çıktığı sahil gezisinde gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. Sahilde spor yapan vatandaşlardan, piknik yapan ailelere kadar her kesimin sempatiyle yaklaştığı Uysal, seçimlerin favori adayı olarak görünüyor!..

Sahil bandı gezisi sırasında Hüseyin Uysal’a yaklaşık 25 kişilik ERDEMİR çalışanı da eşlik etti. Sahil sonuna kadar Uysal’a destek verme amacıyla yanında bulunan grup, gezi sonuna kadar Uysal’ın yanında yürüyerek, Erdemir çalışanlarının aileleriyle birlikte Uysal’a seçim boyunca destek vereceğini hatırlattı.

Sahil gezisi sırasında yanına gelen yaklaşık 20 kişilik bir grupla bir süre sohbet eden vatandaşlar, Uysal’ın dediği gibi artık Ereğli’de değişimin şart olduğunun altını çizerek, Uysal’a oy desteği vereceklerini söyledi. Bazı aileler ise çocuklarına ve arkadaşlarına Dr.Uysal’ın olumlu yönlerini de anlatırken, ‘Cerrahlığı da iyi. Başkanlığı da böyle olursa Ereğli ihya olur’ diye konuştukları gözlendi.   

Posbıyık tarafından yaklaşık 2 sene önce yıkılan ve yüzlerce kişinin ekmeğinden olduğu balıkçı lokantalarını ziyaret eden Uysal, geçtiğimiz haftalarda altyapı sorunundan dolayı lokantalarını su basan esnafla konuştu. Balıkçı esnafının şikâyetlerini dinleyen Uysal, “Dişinizi biraz daha sıkın. 1 Nisan’da her şey normale dönecek.’ Diyerek geleceğinden umutsuz balıkçılara moral verdi.

Gezisine sahil bandı sonundaki Sevgi Barış Dostluk Cafe’de son veren Uysal, kafenin içerisine girerek vatandaşlarla selamlaştı. Kafede oturan vatandaşlar tarafından abluka altına alınan ve kendisine çay ısmarlamak isteyen vatandaşları geri çevirmek zorunda kalan Uysal, bir programa yetişmek üzere cafeden ayrıldı.

Sahil gezisi kapsamında ailesi ile birlikte ders çalışırken problemi çözmekte zorlanan küçük bir çocuğa yardım eden Dr. Uysal’ın problemi doğru çözmesi ailesini de sevindirdi. Ailesi, ‘Ereğli’nin problemlerini de böyle çözeceksiniz inşallah.’ diyerek Uysal’a, ‘Siz problemleri çözen başkan olacaksınız. Sizleri destekliyoruz’ dedi.

 

Yorum Ekle