SON DAKİKA

UYSAL, 1 GÜNDE 4 MAHALLEYİ GEZDİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerine bu hafta sonu da devam etti. Köseler, Süleymanlar, Kırmacı ve Balı mahallerini ziyaret ederek sorunları dinleyen Uysal, hafta içinde de aynı mahalleleri bir kez daha ziyaret ederek, sorunları yerinde görüp, çözüm noktasında çalışmalara başlanacağını söyledi. Uysal, “Halka rağmen hiçbir şey yapmayız. Tüm çabamız, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir Ereğli içindir” dedi. 31 Ocak, 2015 17:59 Güncelleme: 31 Ocak, 2015 17:59 UYSAL, 1 GÜNDE 4 MAHALLEYİ GEZDİ

Başkan Uysal, Cumartesi günü ilk ziyaretini Köseler Mahallesine yaptı. Burada Mahalle Muhtarı Saip Eraslan ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Uysal, sorunları dinledi. Mahalle halkının tarihi çeşme, ulaşım, yol ve kanalizasyon ağırlıklı sorunlarını not alan Uysal  “Perşembe ya da Cuma günü sorunları Daire Müdürlerimizle birlikte yerinde görerek kısa, orta ve uzun vadede çözüm için çalışmalara başlayacağız” şeklinde konuştu.                                                                                                                            “SİZE RAĞMEN HİÇBİR ŞEY YAPMAYIZ”

Başkan Uysal, mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda “Bizler sizlerin taleplerini yerine getirmek için varız. Halka rağmen hiçbir şey yapmayız. Tüm çabamız, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir Ereğli içindir” dedi. Uysal, “El birliği ile yılmadan, yorulmadan sorunların üstesinden geleceğiz.” ifadesini de kullandı.                   SÜLEYMANLAR MAHALLESİNDE DERNEK EVLERİ KONUŞULDU Başkan Uysal, Süleymanlar Mahallesi ziyaretinde de, Muhtar Hüseyin Soyarslan ve mahalle sakinleri ile görüştü. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Uysal, Adliye binası önündeki hafriyat, bazı bölgelerde yaşanan yol sorunları ve bir vatandaşın, mahalle sınırları içinde bulunan dernek evlerinin, amacı dışında kullanıldığı ve çoğunun açılmadığına yönelik şikayetlerini tek tek not aldı. Uysal, gün içinde Kırmacı’da Mahalle Muhtarı Hazım Seviç, Balı Mahallesi’nde ise Muhtar Hüseyin Yılmaz ve mahalle sakinlerinin de  sorunlarını dinleyerek notlar aldı.Uysal’a, mahalle gezilerinde Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve Kışla Mahallesi Muhtarı Muhammet Demir’de eşlik etti.

Yorum Ekle