SON DAKİKA

Üşüyen Çoçuk Kalmasın...

Üşüyen Çoçuk Kalmasın... 11 Ocak, 2022 15:06 Güncelleme: 11 Ocak, 2022 15:06 Üşüyen Çoçuk Kalmasın...

Üşüyen Çoçuk Kalmasın sloganıyla Karadeniz Ereğli Genç Refah'ın başlattığı kampanya dahilinde Kdz. Ereğli'ye bağlı Armutlucuma ve civari köyleri okullarinda bere ve eldiven dağımı gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapana Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Çetinkaya yaptığı yazılı açıklama da şu ifadelere yer verdi;

Bugün çocukların mutluluğuna ortak olduk. Kampanyamıza destek veren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim vesile olanlardan razı olsun. 

Genç Refah Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Sinan Saraçoğlu, ilçe teşkilat başkanı Erdal Erdoğan, Teşkilat Başkan Yardımcımız Ali Demircan, tanıtım ve medya Başkanı Uğurtan Atmış ile birlikte ilçemize bağlı Armutlucuma köyü ve civarı köy okullarında geleceğimiz olan çoçuklarımıza eldiven ve bere dağıtımı yapılmıştır. Dağıtımda bize destek olan Servis şoförlerinden Cengiz Altay, Recep Özsoy ve Muhammet Arslan'a teşekkür ederiz. Önümüzdeki süreçte üşüyen çocuk kalmasın diyerek kampanyamız devam edecektir" Dedi. 


Yorumlar
M
Mehmet Yılmaz2 yıl önce

İyi ki varsınız. Erbakan takip ettiğimiz bir kişi. Diğer partiler ceplerini düşünürken Erbakan halkı düşünüyor. İnşallah bu çizgiden ayrılmaz ve devam eder

Yorum Ekle