SON DAKİKA

Ulusal kalite etiketi ödülü aldılar

Karadeniz Ereğli’de Nimet İlkokulu öğrencileri gayretlerinin meyvesini aldılar. Sınıf Öğretmeni Şennur Baysal ve öğrencileri e-Twinning Kalite Etiketi Ödülü almaya hak kazandı. 08 Eylül, 2020 16:16 Güncelleme: 08 Eylül, 2020 16:16 Ulusal kalite etiketi ödülü aldılar

Karadeniz Ereğli’de Nimet İlkokulu öğrencileri gayretlerinin meyvesini aldılar. Sınıf Öğretmeni Şennur Baysal ve öğrencileri e-Twinning Kalite Etiketi Ödülü almaya hak kazandı.

4/D sınıfı öğrencileri 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı boyunca yürüttükleri ''Activitypal'' ve ''Mektubumda İlim Var'' eTwinning projeleri kalite ödülüne layık görüldü. Öğrenci ve öğretmenler, düzenlenen törenle kalite ödüllerini teslim aldı.

Kalite etiketi alan Sınıf Öğretmeni Şennur Baysal, proje süreci boyunca kendisine ve öğrencilerine her türlü desteği ve imkanı veren müdür yardımcıları Suat Karaarslan’a ve müdürleri Cengiz Gökkaya’ya teşekkür etti.

YIL BOYU EMEK VERDİLER…

Nimet İlkokulu, 4-d sınıfı öğrencileri, Mektubumda İlim Var projesi kapsamında eşleştikleri başka illerden  okullara Karadeniz Ereğli ve ilçenin kültürünü tanıttılar. Proje sonunda tüm öğrencilerin yazmış olduğu mektuplar kitaplaştırıldı.

Öğrenciler, Activitypal projesinde ise her ay değişik bir tema işlediler. Hazırladıkları tiyatro ve dramaları değişik illerdeki öğrencilerle paylaştı.

Yorum Ekle