SON DAKİKA

Ulupınar: "Vatandaşımız bizim yanımızda"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker’e ziyarette bulundu. 08 Şubat, 2016 18:37 Güncelleme: 08 Şubat, 2016 18:37 Ulupınar: "Vatandaşımız bizim yanımızda"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar beraberinde Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, ilçe yöneticilerinin yanı sıra kalabalık partililer ile Karadeniz Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker’e  ziyarette bulundu. 

Tetiker ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Ulupınar, ilçe ve ülke gündemine ilişkin de açıklamalarda bulundu. 

DEVLETİMİZ VE HÜKÜMETİMİZ BAŞARILI OLACAKTIR

Türkiye’nin sadece terörle mücadele etmediğini 7 düvele karşı mücadele verdiğini ifade eden Ulupınar “Aslında sadece terörle ve teröristle değil 7 düvel ile mücadele ediyoruz. Ereğli’de gazimiz var. Bu gün kendisini ziyaret edecektik ancak Ankara’daymış. Geçen hafta Zonguldak’ta bir şehidimiz oldu. Zonguldak’ta son aylarda 5 şehidimiz oldu. Hepsine Allah rahmet eylesin. Terör ve teröristle mücadeleyi başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Son yılların en kapsamlı operasyonları gerçekleştiriliyor. Bu operasyonlar geri adım atılmaksızın tamamlanacak. Hem bölgeden hem de yurt genelinden vatandaşlarımızın bu yönde isteği var. Devletimiz ve hükümetimiz başarılı olacaktır. Ayağımızdaki prangalardan kurtulmak için yoğun bir çaba harcıyoruz. İçeride ve dışarıda bu mücadeleyi engellemek isteyenler var. Vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi bizim yanımızda” dedi.

 ERDEMİR Yönetiminin uygulamalarını eleştiren Ulupınar, ERDEMİR’in Ereğli’yi yok farz edemeyeceğini söyledi. 

EREĞLİ-DEVREK KARAYOLU İÇİN İHALE YAPILACAK

Ulupınar, Ereğli-Devrek karayolunun yapımı hakkında da bilgi verdi. Ereğli-Devrek Karayolu için tek ihale yapılacağını ve güçlü bir firmanın ihaleyi alması durumunda yolun çok kısa sürede tamamlanacağına inandığını dile getiren Ulupınar, bölgede yaşanan heyelanında yolun yapımında büyük aksamalara neden olduğunu ifade etti. 

TETİKER : “MİLLİ EMLAKTAN BU PASTAYI KİMSEYE YEDİRMEZLER”

S Rota Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Seyhan Dikay’ın tersanelerle ilgili sorusu üzerine değerlendirmelerde bulunan Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, 2 senedir üzerinde yaptıkları çalışmaların 2 tersanecinin diğer 2 tersaneyi istememesi nedeniyle ortada kaldığını söyledi. Tetiker konuşmasında şu ifadelere yer verdi “4 tersaneciden iki tanesi, öbür iki tanesini istemiyor. Hadise bu, kısa ve net. 2 sene üzerinde uğraştık, didindik. 4 tersaneciyi bir araya getirdik. 6 ay gibi bir çalışma yapıp, sonuçta aldık. Tam anonim şirket kurulma aşamasında bir toplantı yapıldı. O toplantıda bazı tersanecilerin kulağına kar suyu kaçırıldı. Zaten 2 tanesi diğer iki tanesini istemiyordu. Bunlar şahsi düşünce ve çıkarlardır. Bunlar zaten işini kaybetmiş gibi gözüküyor. ‘Bu işini kaybetmiş iki tersanecinin yerlerine de milli emlaktan biz konalım’ veya ‘Bu saatten sonra biz bu işi kendi lehimize çevirelim’ düşüncesi. Bu iki tersaneci ‘Tamam arkadaş, bizi işi kendimize döndürelim’ dediler ve halen daha o çalışma devam ediyor. Ama onlarda muvaffak olamaz, kimse de muvaffak olamaz. İş ortada kalır. Hiç kimseye kendi menfaatini düşünüyor diye milli emlaktan bu pastayı kimseye yedirmezler. Biz TSO olarak bu işin adaletinde ve asaletinde vardık. Daha önceki milletvekiline çok büyük günah ve vebal düşer. Ama şu andaki milletvekillerine bir günah düşmez. Şu anki konuşmada milletvekillerimizle beraberken hiç kimse ‘haksız bir şeyleri elde edeyim’ düşüncesinde muvaffak olamaz.”

 

Yorum Ekle