SON DAKİKA

Ulupınar: "Ereğli bölgenin parlayan yıldızı"

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek, yatırımlar konusunda kendilerine her türlü desteği vereceklerini söyledi. 08 Şubat, 2016 16:09 Güncelleme: 08 Şubat, 2016 16:09 Ulupınar: "Ereğli bölgenin parlayan yıldızı"

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da Ankara’da dahi olsa telefonla görüştüğü Milletvekili Ulupınar’ınEreğli’ye geldiği zaman muhakkak belediyeye uğradığını vurgulayarak, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve memnuniyetimizi bir kez daha ifade etti.

EREĞLİ’DE YAPILACAK YATIRIMLAR VAR

Karadeniz Ereğli’nin bölgenin parlayan yıldızı olduğunu ifade eden Milletvekili Ulupınar ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ereğli’de kamu yatırımları ve yapılacak yatırımlarımız var. Üniversite meselemiz var. Filyos Projesi, tersaneler, Erdemir konuları var. Yapılacak kamu yatırımları ile ilgili belediyemizin alması gereken bir takım kararlar var. Meclis kararları, imar uygulamaları var. Karadeniz Ereğli’deki vatandaşlarımızın daha kolay kamu yatırımlarına ulaşabilmesi için daha huzurlu hizmet alabilmeleri için bizlere çok görev düşüyor. Bizler bir an önce bu çalışmaları yapacağız.

EREĞLİ BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZIDIR

Karadeniz Ereğli bugün bölgenin parlayan yıldızıdır. Büyük yatırımların buraya gelmesi halinde de çok yakın zamanda inşallah nüfusu da daha fazla o oranda artacaktır. Sayın başkanlarımızla Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal ve Ekonomi Bakanımız Sayın Mustafa Elitaş’tan Karadeniz Ereğli’yi ziyareti sözü aldık.

BELEDİYEMİZİN ÇOK BÜYÜK PROJELERİ VAR

Belediyemizin de çok büyük projeleri var. Belediye başkanımızın ve meclis üyelerimizin halkımıza verdiği sözler var. Seçim beyannamesi taahhütleri var. Bunların gerçekleştirilmesi içinde yoğun bir çaba içerisindeler. Bizler hükümet olarak Ankara boyutunda bunların daha hızlı ve ekonomik yapılabilmesi noktasında kendilerine destek olmaya hazırız.”

Ziyarette, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer de hazır bulundu.  

Yorum Ekle