SON DAKİKA

Ülkü Ocakları 3 Mayıs Türkçüler Günü programı düzenledi

Ereğli Ülkü Ocakları 3 Mayıs Türkçüler gününü çok hareketli geçirdi. 04 Mayıs, 2019 12:25 Güncelleme: 04 Mayıs, 2019 12:25 Ülkü Ocakları 3 Mayıs Türkçüler Günü programı düzenledi

Yaklaşık 3 hafta önce göreve gelen Kdz Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Safa Tel ve yönetim ekibi 3 Mayıs Türkçüler Gününde ilk etkinliğini Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz Ereğli Eğitim Fakültesinde gerçekleştirdi. Kdz Ereğli Ülkü Ocaklarındaki Değişimden sonra ilk defa toparlanan üniversite teşkilatı, kalabalık bir ekiple Kdz Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Safa Tel ve yönetimini karşılayarak fakülde önünde adeta gövde gösterisi yaptı. Fakülte önünde yapılan yürüyüşün ardından 3 Mayıs Milliyetçiler günü ile ilgili konuşma yapıldı. Daha sonra fakülte önünde Ülkücü Yemini yapılarak program sonlandırıldı. Program sonrasında Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Karadeniz’in de katılımı ile teşkilat olarak kantinde çay sohbeti ve üniversite teşkilatı hakkında durum değerlendirmesi yapıldı.

Kdz Ereğli Ülkü Ocaklarından Kızılayın 1071 hedefine büyük katkı !

Üniversitedeki 3 Mayıs Türkçüler Günü programının ardından Kdz Ereğli Ülkü Ocakları Safa Tel Başkanlığında Kızılayın düzenlemiş olduğu Gençlik ve Spor Merkezindeki kan verme etkinliğine katıldı.
Türk Milliyetçileri için büyük anlam ifade eden 3 Mayıs Türkçüler Gününde Zonguldak Ülkü Ocaklarının fikirlerine de hassasiyet gösteren Kızılay’ın Türklerin Anadoluya girişini simgeleyen Malazgirt Savaşının tarihi olan 1071’i hedef belirlediği kan bağış etkinliğine Kdz Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Safa Tel , yönetim ekibi ve üniversite teşkilatı eşliğinde kalabalık bir ekip ile Gençlik ve Spor Merkezine gitti. 3 Mayıs Milliyetçiler Gününde hedefini 1071 ünite olarak belirleyen Kızılaya çok sayıda Ülkü Ocakları mensubu kan vererek destek oldu.

Kdz Ereğli Ülkü Ocakları tüm birimleri ile Zonguldakta !

Kan verme işleminin ardından Kdz Ereğli Ülkü Ocakları, Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın düzenlediği 3 Mayıs Milliyetçiler Günü programına katıldı. Kdz Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Safa Tel, yönetim ekibi, orta öğretim, üniversite ve asena teşkilatları eşliğinde akşam saatlerinde Zonguldak merkezde düzenlenen 3 Mayıs Türkçülük Günü programına katıldı. Program sonrasında Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Karadeniz ile yapılan toplantıda Kdz Ereğli Ülkü Ocakları Teşkilatlarının durum değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda konuşan Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Karadeniz “ Kdz Ereğlideki değişimin takibindeyiz, olumlu gelişmeler var, yeni yönetim genç ve dinamik, gayretlerinin farkındayız, kendilerine başarılar diliyoruz. Ayrıca bugün programımıza katıldıkları için de başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yoğun geçen günün değerlendirmesini yapan Kdz Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Safa Tel “ 3 Mayıs Türkçüler Gününü yoğun bir program zinciri ile değerlendirdik. Yaklaşık 3 haftadır görevdeyiz. Tüm teşkilatlarımızı toparlama sürecindeyiz ve şu ana kadar önemli mesafe kat ettik. Üniversite teşkilatı bizim için önemli. Neredeyse yok olma noktasına gelmiş üniversite teşkilatımız hızla toparlanıyor, buradaki kardeşlerimiz bizim samimiyetimize samimiyetle karşılık verdiler ve bugün kalabalık bir teşkilat olarak bizleri karşıladılar ardından da güzel bir program gerçekleştirdik. Sonrasında yine hep beraber Kızılayın 1071 ünite hedefli kan verme etkinliğine katıldık ve daha sonrasında da Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen 3 Mayıs Türkçülük Günü programına tüm teşkilatlarımızla birlikte katılım gösterdik. Göreve geldiğimizden beri bizlere destek olan ve ayrıca bugün bu güzel programı hazırlayan İl Başkanımız Sayın Oğuzhan Karadeniz ve yönetimine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorum Ekle