SON DAKİKA

Ülkemizin, Milletimizin ve Zonguldak’ın başı sağolsun

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Fırat Kalkanı operasyonunda El Bab’da şehit olan Uzman Çavuş Bahattin Bakır için taziye mesajı yayınladı. 21 Ocak, 2017 08:35 Güncelleme: 21 Ocak, 2017 08:35 Ülkemizin, Milletimizin ve Zonguldak’ın başı sağolsun

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,  Fırat Kalkanı operasyonunda El Bab’da şehit olan Uzman Çavuş Bahattin Bakır için taziye mesajı yayınladı. 

Milletvekili Çaturoğlu, yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; “Fırat Kalkanı operasyonunda bugün El Bab’ da DEAŞ’lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda kahraman evladımız Devrekli hemşehrimiz Uzman Çavuş Bahattin Bakır’ın şehit olmasının derin üzüntüsü içindeyiz. Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, huzur ve güvenini korumak için canını hiçe sayan kahraman güvenlik güçlerimiz oldukça hiçbir şer odağı Türkiye’ye boyun eğdiremeyecek ve diz çöktüremeyecektir. Karanlık şer güçleri, bu hain teröristler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar ve aziz milletimizi asla birbirine düşüremeyeceklerdir.

Şehidimiz Bahattin Bakır’a ve saldırıda şehit düşen silahlı kuvvetlerimizin kahraman evlatlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum.”

Yorum Ekle