SON DAKİKA

Uçurtma şenliğine hava muhalefeti iptali..

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından 22 Nisan Cumartesi günü düzenleneceği açıklanan Uçurtma Şenliği, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. 20 Nisan, 2017 13:30 Güncelleme: 20 Nisan, 2017 13:30 Uçurtma şenliğine hava muhalefeti iptali..

Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 22 Nisan Cumartesi günü düzenleneceği açıklanan Uçurtma Şenliği programı iptal edildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı öncesi düzenleyeceklerini açıkladıkları etkinliğin hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiğini belirterek; “Daha önceden planladığımız program gereği 22 Nisan Cumartesi günü Radar Tepe’de yapmayı düşündüğümüz Uçurtma Şenliği etkinliğimiz, son gelen meteoroloji raporu tahminlerine göre, havanın rüzgarlı ve yağmurlu olması nedeniyle her hangi bir aksaklığa meydan vermemek için iptal edilmiştir” dedi.

Ateş, Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak yaz döneminde çocuklara yönelik etkinlikleri sürdüreceklerini kaydetti.

 

Yorum Ekle