SON DAKİKA

Tuvalette görüntü çekerken yakalanmıştı!..

Tuvalette görüntü çekerken yakalanmıştı!.. 17 Nisan, 2019 11:02 Güncelleme: 17 Nisan, 2019 11:02 Tuvalette görüntü çekerken yakalanmıştı!..

Ereğli'de kadınlar tuvaletinde gizli gizli görüntü çektiği iddia edilen E.D. kadınların durumu fark etmesi ve şikâyetçi olmaları sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay ilçede ki bir Alışveriş mağazasında meydana geldi. İddiaya göre alışveriş merkezinde ki kadınlar tuvaletine giren E.D., tuvalette kadınların gizli gizli görüntüsünü çekmeye çalıştı. Bu sırada olayı gören kadınlar E.D. ye tepki gösterdi. Kadınların tepkisi üzerine olay yerinden kaçan E.D. den kadınlar şikâyetçi oldu. Polisin şikâyet üzerine araştırma yaptığı ve hatırı sayılı bir firmanın Ereğli servisinde çalıştığı öğrenilen E.D. gözaltına alındı. Emniyette ki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen E.D. ifadesinde görüntü çektiğini itiraf ettiği öğrenildi. E.D. çıkarıldığı mahkemece ‘Özel hayatın İhlal’ ettiği gerekçesi ile tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi. E.D.’nin çalıştığı yetkili serviste evlere bakıma gittiği ve evlerde de görüntü çektiği iddia ediliyor.

Yorum Ekle