SON DAKİKA

TUTKUN, MADEN OCAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Genel Maden işçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun, Sendikanın teknik personeliyle birlikte Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi’ne ait ocakta incelemelerde bulundu. 18 Aralık, 2013 15:39 Güncelleme: 18 Aralık, 2013 15:39 TUTKUN, MADEN OCAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Genel Maden işçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun, Sendikanın teknik personeliyle birlikte Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi’ne ait ocakta incelemelerde bulundu.

Üretim panolarına kadar giden Tutkun, burada maden işçilerinin sorunlarını yerinde öğrendi ve çeşitli gelişmeler hakkında bilgi aktardı.

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun, “Teknik personelimizle birlikte ocağa inerek maden işçisi arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ettik ve sorunlarını dinledik. Arkadaşlarımız fedakarca çalışmalarını sürdürüyorlar. Onların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak zorundayız. Bu konuda herkese görev düşüyor” dedi.

 

Yorum Ekle