SON DAKİKA

Türkmen’in pazaryeri ve oda başkanları ziyareti

AK Parti 22. ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili ve 27. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen, Kdz. Ereğli İlçesi’nde seri ziyaretlerde bulundu. 04 Haziran, 2018 17:03 Güncelleme: 04 Haziran, 2018 17:03 Türkmen’in pazaryeri ve oda başkanları ziyareti

AK Parti 22. ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili ve 27. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen, Kdz. Ereğli İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başta Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Deniz Ticaret Odası, Ziraat Odası ve Emekliler Derneği’ni hizmet binalarında Başkan ve yöneticileriyle bir araya gelen Türkmen’e, AK Parti 24. Dönem Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Zonguldak Milletvekili Aday Adayları M. Fatih Çakır , Av. Adem Öztürk, Erkan Karakök, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Mazlum, Turgay Aydın , AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru, AK Parti Kdz. Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş, Ereğli İlçe Teşkilatı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yönetimi, belde başkanları da destek verdi.

TAŞIMACILIK ÜCRETSİZ OLACAK.

Türkmen ve beraberindekilerin ilk durağı, Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi oldu. Burada Kooperatif Başkanı Çetin Çimen ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Türkmen, şoför esnafının sorunlarını dinleyerek çözümlerine ilişkin istişarelerde bulundu.

Yarın (Salı) günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz. Ereğli mitingi esnasında halk otobüslerinin 19.00 ile 24.00 sıraları arasında ücretsiz olmasında mutabık olan heyet, yapılacaklar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

GÜÇLÜ BİR DESTEK VERİN

Ziyarette 16 yıllık AK Parti iktidarında yapılan çalışmalardan örnekler veren Türkmen, "Biz geçmişte yüzde 34 ile iktidar olduk, sağ olsun milletimiz bizi hep iktidar yaptı. Bu seçimde de milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a devam diyeceğini milletvekilliğinde de partimizin milletvekili aylarına güçlü bir destek vereceğini düşünüyorum. Bundan sonra mevcut sorun kararname ile çözülecek. Hatta sabahtan akşama çözülecek. Gücümüzü boşuna harcamayacağız. Biz bu seçimlerde rahat bir şekilde Yüzde 50’yi aşacağız. Hatırlarsanız geçmişte Yüzde 34 alarak iktidar olduk. İsteseydik her zaman az oyla iktidar olmak için kendimizi riske atmazdık. Yüzde 50 barajını getirdik, Ülkeyi bir yere taşımamız lazım dedik. Kendimizi değil, ülkemizi düşündük. Artık yürütme Cumhurbaşkanında olacak, sistem değişiyor.” dedi.

DÜNYA BİZE KARŞI

Erdoğan’ın sesinin İslam coğrafyası için gür çıktığını kaydeden Türkmen, şunları söyledi:

“Dünyaya baktığımız zaman herkes bize karşı. Neden ? Güçlüyüz de ondan. Milli gelirine göre dünya mazlumlarına yardım eden ülke Türkiye’dir. Dış mihrakların derdi belli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yok edelim. Neden Sayın Cumhurbaşkanımız Müslümanlara zulmettirmeyin diyor. İslam birliği teşkilatında kenetlenelim istiyoruz. Şimdiye kadar kimse dememiş ki korkudan. Sesi ülkemiz için, İslam coğrafyası için gür çıkıyor.” 

Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen ve yönetim kurulu üyeleri de Türkmen ve beraberindeki partililere çalışmalarında başarılar diledi ve 3 aydır Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından ödeneğini alamadıklarını ifade ederek, Türkmen’den destek istedi.

Türkmen’de konuyla yakından ilgileneceğini ve kısa sürede çözüme kavuşturacağını müjdeledi.

ERDEM, TAM DESTEK VERDİ.

Buradan Deniz ve Ticaret Odası Batı Karadeniz Odasını ziyaret eden Türkmen ve beraberindekiler, Oda Başkanı İrfan Erdem ile yaklaşık yarım saat bir görüşme gerçekleştirdi.

Erdem burada yaptığı açıklamasında, Her zaman istikrardan yana olduklarını belirterek şunları kaydetti :

Türkiye için en kritik seçimlerden biri. Polat bey ile eskiden tanışırız, yakın dostumdur. 2007 yılında beraber çalıştık muhtarlara tek tek gittik. Milletvekilliğinde bölgemize hizmetleri çok. İnsanlar ülkeleri için çeşitli vesileler ile hizmet ediyor. 16 senedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir çok projelere hizmet etmiştir. İstikrarsız ne zaman olmuştur. Koalisyonlar zamanında olmuştur. Türkiye gibi güçlü ülkeler koalisyonlarla idare edilemez. Ben istikrardan yanayım. Tek parti başa geçerse bu hizmeti alabilir. İktidar değişirse, bu en az Türkiye’nin en az 5-10 yılını alır. Her partinin düşüncesi farklı, Vatandaşımız 7 Haziranda hata yapmıştır. 1 Kasım’da düzeltmiştir.

OY İLE ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

İğne adadan Sinop’a kadar bu coğrafyanın Deniz Odası başkanı olduğunu hatırlatan Erdem özetle şunları söyledi :

“Bizim Düşmanımızda çok. Ne oldu Dolar 5 liraya çıktı ardından ne oldu da 4,5’a düştü. Hep bir oyunlar oynanıyor. Dünyada artık zaman parayı ifade ediyor. Zaman kaybederseniz parayı kaybedersiniz benim şahsi görüşüm bu. Ülkemize oy ile sahip çıkacağız. Bugünkü yönetimi destekleyerek devam etmemiz lazım. Değişim bize zaman kaybettirir. İktidar değişirse, bütün bürokrasi değişecek mi, yeni arkadaşların buna adapte olması 5 yıl alır. Bu ülkenin boşa harcayacak bir dakikası yok. Mesela Fatih gemimiz var. Petrol ve doğalgaz arayacağız. Unutmamamız lazım; ezerek gidiyoruz. Buda batıyı rahatsız ediyor.”

DÜNYA 5’DEN BÜYÜK 

Türkmen ise Erdem’in ilgi ve alakası sonrasında teşekkür ederek, “İktidarımızın yaptığı hizmetler ortada, şimdiye kadar kimse Erdoğan gibi cesaret gösteremedi. Dünya 5’den büyük diyen bir lider. Alışık değil dünya. Kendi vatandaşımıza yurt dışında kendini anlatacak ortam sunulmuyor. 7 düvele karşı istiklal savaşını başarmıştır. Milli silahımızı, araçlarımızı azda olsa çokta olsa yapıyoruz. Dünya ile yarışır hale geliyoruz. Kötü komşu, ev sahibi yapar. Biz ev sahipliği yapıyoruz. Bu millet bizi yeniden iktidar yapacak. Zonguldak’ta siyaset yapan herkes bu milletin emrindedir. Samimiyetle elimizden geldiği kadarıyla sonuna kadar çalışacağız. 49 Aday adayımız vardı. 5’ine nasip oldu. Bu ülke adına çok şey yapacaklarına inanıyorum. Beraber milletvekili, belediye başkanı gibi çalışacağız. Herkes birbirine yardım edecek. Elimizden samimiyetle ne geliyorsa çalışacağız.” Dedi.

AK Parti heyetinin 3.cü ve 4. durağı ise Kdz. Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Polat ile Emekliler Derneği Başkanı Ali Ayhan oldu.

Ziraat Odasında Oda Başkanı Adil Pulat ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Türkmen, burada Oda yöneticileri ile iç ve dış politika konusunda istişarelerde bulundu. Türkmen ve beraberindeki partililer Ziraat Odasından sonra Türkiye Emekliler Derneği Kdz. Ereğli Şubesine geçtiler. Dernek Başkanı Ali Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Türkmen ve partililerin ziyareti yarım saat sürdü.

Ziyarette Türkmen, hükümetin emeklilere yönelik hizmetlerinden örnekler vererek, emeklilerden 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçiminde destek istedi.

PAZARYERİNİ GEZDİLER.

Heyetin ziyaretler kapsamsında son durağı ile Kdz. Ereğli Pazaryeri oldu. İlçede haftada bir kurulan halk pazarında pazarcı esnafı ve halkın sorunlarını dinleyen Türkmen, çarşı Pazar fiyatlarına baktı, vatandaşların sebze ve meyve fiyatları ile ilgili memnuniyetini ölçtü.

2 saati aşkın Pazaryerini gezen Türkmen, güçlü Türkiye, güçlü meclis için vatandaşların reyine ve desteğine ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle