SON DAKİKA

Türkiye Paravolley heyecanı Ereğli’de başlıyor

Türkiye Paravolley heyecanı Ereğli’de başlıyor 24 Haziran, 2022 07:11 Güncelleme: 24 Haziran, 2022 07:11 Türkiye Paravolley heyecanı Ereğli’de başlıyor

Türkiye Paravolley Süper Lig Şampiyonası ve 1. Lig Play-Off, Süper Lige Yükselme maçları 23-26 Haziran 2022 tarihlerinde Kdz. Ereğli’de oynanacak. Kdz. Ereğli’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek müsabakalarda şampiyonluğun en büyük adayı Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı...

Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor Merkezi’nde yapılacak karşılaşmalarda Süper Lig etabında, Kdz. Ereğli Belediyespor SK, Alaplı Alges SK, Adana Ayyıldız SK, Adana Ceyhan SK, Karaman SK ve Gaziantep Nizip kulüpleri 1. kortta mücadele edecekler.

EN ÇOK PUANI ALAN ŞAMPİYON OLACAK

Daha önce Karabük’te oynanan grup müsabakalarını yenilgisiz bitiren Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı, final karşılaşmalarında da aynı performansı göstererek şampiyon olmayı hedefliyor. 6 takım tek devreli lig usulüyle yapılacak 5 maçın ardından en çok puanı alan takım Süper Lig Şampiyonu olacak.

PLAY-OFF HEYECANI DA KDZ. EREĞLİ’DE

Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor Merkezi’nde yine aynı tarihlerde yapılacak 1. Lig Play-Off müsabakalarında Konya ESK, Karabük, Ankara, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Mersin takımları mücadele edecek.

2. kortta 6 takım tek devreli lig usulüyle yapılacak 5 maçın ardından ilk iki sırayı alan takımlar Süper Lig’e çıkacak.

Bugün akşam saatlerinde yapılacak teknik toplantı ile maç saatleri kamuoyuna duyurulacak.

Kdz. Ereğli Belediyespor Külübü Yönetimi, kentimizde yapılacak bu önemli organizasyonda tüm sporseverleri takımımızı desteklemek için salona davet etti.

 

Yorum Ekle