SON DAKİKA

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 173. yılı kutlu olsun!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Türk Polis Teşkilatının 173.kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında özveri ile çalışan polislerin çalışma koşullarının ve özlük haklarının düzeltilmesine vurgu yapan CHP'li Demirtaş: "Güvenliğimizin teminatı polislere sahip çıkılmalı" dedi. 09 Nisan, 2018 10:49 Güncelleme: 09 Nisan, 2018 10:49 Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 173. yılı kutlu olsun!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Türk Polis Teşkilatının 173.kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında özveri ile çalışan polislerin çalışma koşullarının ve özlük haklarının düzeltilmesine vurgu yapan CHP'li Demirtaş: "Güvenliğimizin teminatı polislere sahip çıkılmalı" dedi. 

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş mesajında şunları ifade etti: 

"Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır" sözüyle vurguladığı gibi toplumsal huzurumuzun güvencesidir. 

Emniyet teşkilatı mensupları, memleketimizin dört bir tarafında gözlerini kırpmadan uzun mesailerle, çok zorlu koşullarda  büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Emniyet güçlerimiz, suçun önlenmesi, toplumun huzuru ve güvenliğinin sağlanması için çabalamaktadırlar. 

Her zaman özverili çalışmaları ile gündeme gelen polislerimizin zor çalışma koşulları, ekonomik ve sosyal hakları konusunda acilen düzenlemeye gidilmelidir. Canımızı ve malımızı emanet ettiğimiz polislerimiz, mesleklerinin önem ve anlamı ile uyumlu ekonomik ve sosyal haklara sahip olmalıdır. 

Bu duygularla, şehit düşen emniyet mensuplarını rahmetle anar, Polis Teşkilatının  173. Kuruluş yıldönümünü kutlarım. 

Yorum Ekle