SON DAKİKA

TÜRK METAL SENDİKASI'NDAN BİLGİLENDİRME

Kdz.Ereğli Türk Metal Sendikası Şubesi yöneticilerince üyelerinin çalıştıkları iş yerlerinde bilgilendirildiği bildirildi. 23 Ocak, 2014 09:10 Güncelleme: 23 Ocak, 2014 09:10 TÜRK METAL SENDİKASI'NDAN BİLGİLENDİRME

Kdz.Ereğli Türk Metal Sendikası Şubesi yöneticilerince üyelerinin çalıştıkları iş yerlerinde bilgilendirildiği bildirildi.
Sendikanın resmi internet sitesi ‘turkmetalkdzeregli.com’ adresinde yer alan habere göre, sendika yönetimi, yetkili olduğu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ile süren 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine ilişkin fabrika içindeki iş yerlerini ziyaret etti.
Haberde şu ifadelere yer verildi
“Sendikamızın Erdemir ile sürdürdüğü 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleriyle ilgili üyelerimizi, iş yerlerinde bilgilendirme toplantı ve ziyaretleri devam ediyor.
Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanımız Yusuf Ziya Odabaş başta olmak üzere, Şube Sekreterimiz Metin Ercan, Şube Mali Sekreterimiz Sedat Taşdelen ve yönetim kurulu üyelerimiz, fabrika içindeki çeşitli ünitelerde bir araya geldikleri işçi arkadaşlarımıza, sözleşmenin başlayan sürecinden geldiği aşamaya yönelik bilgiler aktarıyor.
Şube Başkanımız Odabaş, halen ücret ve ücrete dayalı sosyal hakları içeren 16 madde üzerinde tutulan uyuşmazlık zaptı ile ilgili detayları aktardığı üyelerimize, ‘bu aşamadan sonra, geçmiş dönemlerde olduğu gibi tüm çalışanlarımızın emeklerinin karşılığı olan bütün detaylar aynı kararlılıkla takip ve talep edilecektir’ dedi.”

Yorum Ekle