SON DAKİKA

TTK Eğitim Ocağı ve Maden Müzesi istişare edildi

TTK Eğitim Ocağı ve Maden Müzesinin Zonguldak turizmine daha etkin katılması Vali Mustafa Tutulmaz’ın katıldığı toplantıda istişare edildi. 22 Aralık, 2020 15:53 Güncelleme: 22 Aralık, 2020 15:53 TTK Eğitim Ocağı ve Maden Müzesi istişare edildi

TTK Eğitim Ocağı ve Maden Müzesinin Zonguldak turizmine daha etkin katılması Vali Mustafa Tutulmaz’ın katıldığı toplantıda istişare edildi.

Madencilik kültürü ve endüstriyel miras gibi değerleriyle ön plana çıkan ilimizde, TTK Eğitim Ocağı ve Maden Müzesinin birbiriyle bütünsel ve daha etkin bir şekilde ilimiz turizmine kazandırılması ile ziyaretçilerin madencilik kültürünü tam anlamıyla hissederek yaşamasının sağlanması için neler yapılabilir konusu Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi, istişare edildi.
Toplantıya Vali Tutulmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Ogan Göktürk, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner, Eğitim Daire Başkanı Faik Ahmet Sarıalioğlu, BAKKA YDO Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır, Planlama Birim Başkanı Mehmet Çetinkaya, Program Yönetim Birim Başkanı Ümran Öztürk Çetinkaya, Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Akçay, Müze Müdürü Tahir Aksekili, Teknopark Müdürü Dr. Ferdi Kesikoğlu ile İl Özel İdaresi’nden arkeolog Ümran Aydın katıldı.

Yorum Ekle