SON DAKİKA

TSO Başkanı Yalçın'dan, Emniyet Müdürü Kuyu'ya ziyaret

TSO Başkanı Yalçın'dan, Emniyet Müdürü Kuyu'ya ziyaret 22 Şubat, 2018 16:42 Güncelleme: 22 Şubat, 2018 16:42 TSO Başkanı Yalçın'dan, Emniyet Müdürü Kuyu'ya ziyaret

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sertan Yalçın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ferdi Kuyu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, beraberinde Başkan Yardımcısı Abdulkadir Çınar, yönetim kurulu üyeleri Sibel Demirçin, Aynur Çoşkun ve Oda Genel Sekreteri Gündüz Acar ile birlikte kısa süre önce Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ferdi Kuyu’yu makamında ziyaret etti.

TSO Başkanı Yalçın; Kuyu’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Ayrıca; Yalçın ve ekibi Oda faaliyetleri hakkında Kuyu’ya bilgi verdiler.

İlçe Emniyet Müdürü Kuyu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve ilçe halkının huzur ve güveni için emniyet teşkilatı olarak zaman kavramı olmaksızın üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Ziyarette bir süre daha şehrin ekonomik ve sosyal yapısı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Yorum Ekle