SON DAKİKA

Şeker'den Uysal'a sert eleştiri

MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, “Ereğli’ye Hizmet ve yatırım gelmesi için Belediyenin iktidar partisinden olması gerektiği söylemi ile Belediye seçimlerini kazanan Akp ve Hüseyin Uysal, Ereğli’ye bir 5 yılını kaybettirmiştir” dedi. 04 Mayıs, 2016 16:48 Güncelleme: 04 Mayıs, 2016 16:48 Şeker'den Uysal'a sert eleştiri

Şeker, yazılı açıklamasında önceki gün Türkiye'de bir ilk yaşandığını, Kdz.Ereğli'de Kaldırım yenileme ve genişletme çalışmaları için "temel atma" töreni gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Uygulamayı eleştiren Şeker şunları kaydetti:

“Bu temel atma töreni, bilinç altındaki başarısızlığın kabullenişinin, Akp icra makamlarının, İlçe başkanı Çakır, Milletvekili Çaturoğlu ve Belediye başkanı Uysal'ın basiretinin bağlandığının resmini ortaya çıkardı. Törende Çaturoğlu: Bu çalışmanın önemli bir yatırım olduğunu, H.Uysal: Bu çalışmanın gelecek planlaması olduğunu söyledi.

Bizde merakımızdan soruyoruz; Çetin Apatay bulvarı kaldırım yenileme ve genişletme çalışmaları, kaç kişiye istihdam sağlayacak? Kaç gencimize gelecek hazırlayacak? Akp'li Kdz. Ereğli Belediyesinden geçtiğimiz iki yılda; İnşaatçı, rüşvetçi, skandalcı, toprak ağası üç-beş Belediye Meclis üyesi dışında, Ereğli'de yaşayan 115.000 kişiden kaçı memnundur?

30 Mart 2014 öncesi otuza yakın çılgın proje vaad ederek seçimleri kazan Akp ve Hüseyin Uysal görev süresinin 4/2.ne yaklaşırken hangi projesini hayata geçirmiştir?31 Mahalleye Havuz yapacam diyen Sayın Uysal daha bir mahalleye şişme plastik çocuk havuzu yapamamıştır.

30 Mart öncesi, Ereğli’ye Hizmet ve yatırım gelmesi için Belediyenin iktidar partisinden olması gerektiği söylemi ile Belediye seçimlerini kazanan Akp ve Hüseyin Uysal, Ereğli’ye bir 5 yılını kaybettirmiştir.

Gülüç-Kepez yolunda ki problemler neden çözülmemektedir?Belediye de Akp'nin, Karayolları da Akp ye bağlı değil midir? Hizmet üretmek, iktidar partisinden olmakla değil, samimiyetle alakalıdır.MHP Bir dahaki dönemin, "Şirin ve büyük Ereğli" için en güçlü adayı olacaktır.”

Yorum Ekle