SON DAKİKA

Trafik Kazası : 2 Yaralı

Trafik Kazası : 2 Yaralı 22 Nisan, 2017 16:51 Güncelleme: 22 Nisan, 2017 16:51 Trafik Kazası : 2 Yaralı

Zonguldak İstanbul karayolunda meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla Ereğli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza Zonguldak İstanbul karayolu Soğanlı suyu rampalarında meydana geldi. iddiaya göre Zonguldak istikametinden Ereğli istikametine giden 67 LF 774 plakalı otomobil sürücüsü Yusuf Türkeli (63) kavşağa geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazada hurdaya dönen otomobil sürücüsü Yusuf Türkeli ile eşi Nuran Türkeli(60) yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, hurdaya dönen otomobil çekici vasıtası ile kaza yerinden kaldırıldı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

AYNI YERDE KAÇINCI KAZA

Diğer yandan aynı yerde daha önce de yaşanan kazaların sebebi olarak kavşağa girerken virajın çok sert olduğu ve sürücülerin bunu son anda fark etmesi soncu kazaların meydana geldiği, Karayolları ve yetkililer tarafından burada ölümlü kaza olmadan başka canlar yanmadan önlem alınması istendi.

Yorum Ekle