SON DAKİKA

Trafik denetimleri hız kesmeden devam ediyor...

Trafik denetimleri hız kesmeden devam ediyor... 18 Mayıs, 2022 10:33 Güncelleme: 18 Mayıs, 2022 10:33 Trafik denetimleri hız kesmeden devam ediyor...

Karadeniz Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme büro amirliğince ilçe merkezinde yapılan denetim uygulamasında alkollü, ehliyetsiz, muayenesiz ve trafiği tehlikeye sokmaktan cezai işlem uygulandı.

Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede ŞOK uygulaması gerçekleştirildi. İlçenin bir noktasında gerçekleştirilen uygulamada 16 otomobil ve sürücüsü kontrol edildi. Kontrol edilen otomobil ve sürücülerden bir sürücüye 76 promil alkolden 1823 TL cezai işlem uygulanırken ehliyetine 6 ay el konuldu. Daha önce ehliyeti alınan ve ehliyetsiz şekilde trafiğe çıkan sürücüye ise 3674 TL cezai işlem uygulandı. Kontrollerde muayenesiz olduğu tespit edilen bir kişiye 888 TL ceza yazılırken aracı çekici yardımıyla sürücüye teslim edildi. Trafiği tehlikeye sokan iki araç sürücüsüne de 384 TL cezai işlem uygulandığı öğrenildi. Uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Yorum Ekle