SON DAKİKA

Toprak: "Türk devleti gereken en ağır cezayı verecektir"

Toprak: "Türk devleti gereken en ağır cezayı verecektir" 22 Temmuz, 2016 09:35 Güncelleme: 22 Temmuz, 2016 09:35 Toprak: "Türk devleti gereken en ağır cezayı verecektir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli İkinci Başkanı Ali Toprak bir açıklama yaparak askeri darbe girişimini kınadı. 

Toprak ,yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

5 temmuz gecesi eşine rastlanmamış bir hainlikle yüzbinlerce şehit verilerek bize Miras bırakılan vatanımızda milletimizin dişinden tırnağından artırarak ödediği vergilerle alınan uçaklarla tanklarla silahlarla milletimizin kendisine ateş ederek ve TBMM-Mit-özel harekat dairemize polisimize ateş ederek bunca milleti şehit etmişlerdir.

Egemenliği TÜRK milletinin elinden almak isteyen hainler şunu bilmelidirki Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ya devlet başa ya kuzgun leşe Türk milliyetçileri olarak kanımızın son damlasına kadar vatanımızı korumaya savunmaya bu uğurda şehit olmaya dönmemeyede kararlıyız bunu herkesde iyi bilir .

inanıyoruzki Türk devleti gereken en ağır cezayı verecektir bu düşüncelerle şehitlerimize allahtan rahmet ve milletimize acil şifalar diliyorum .milletimize geçmiş olsun.

Yorum Ekle