SON DAKİKA

Tırdan kopan trafo yola düştü.

D-655 karayolunda meydana gelen kazada TIR’dan kopan trafo yola düştü. Düşen trafo asfalt zeminde derin çukur oluşturdu ve içerisinde bulunan mazotun da yola sızması nedeniyle D-655 karayolu Zonguldak istikameti trafiğe kapandı. 04 Haziran, 2022 16:10 Güncelleme: 04 Haziran, 2022 16:10 Tırdan kopan trafo yola düştü.

D-655 karayolunda meydana gelen kazada TIR’dan kopan trafo yola düştü. Düşen trafo asfalt zeminde derin çukur oluşturdu ve içerisinde bulunan mazotun da yola sızması nedeniyle D-655 karayolu Zonguldak istikameti trafiğe kapandı.

Kaza 15.00 sıralarında D-655 karayolu Şifalı Su mevkiinde meydana geldi. Zonguldak istikametine gitmekte olan Adem Yorgun idaresinde ki 67 SN 892 plakalı trafo yüklü TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak makasladı. Bu sırada trafonun bağlı olduğu zincir koparak trafo yola düştü. Asfalt zeminde derin bir çukur oluşturan ve içerisinde yakıt yola akan trafo nedeniyle D-655 karayolu Zonguldak istikameti trafiğe kapandı. Yaklaşık 2 saat kapalı kalan yolda yüzlerce araç uzun kuyruklar oluştururken, trafo vinç yardımı ile kaldırıldı. Yol tek şeritten trafiğe açılırken, yolun zarar gören kısmında ise onarım çalışmaları başladı.

Yorum Ekle