SON DAKİKA

Tır ile otomobil çarpıştı: 2 Yaralı

Karadeniz Ereğli'de TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı. 18 Mayıs, 2022 05:54 Güncelleme: 18 Mayıs, 2022 05:54 Tır ile otomobil çarpıştı: 2 Yaralı

Karadeniz Ereğli'de TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı.

Kaza 02.45 sularında Ereğli Devrek yolu Ford bayi önünde meydana geldi. Iddiaya göre aynı istikamete giden 18 AKK 916 dorse plakalı TIR ile 67 UC 832 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada iki kişi yaralandı. Yaralılar için haber verilen sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek ilk müdahalesini yaptıkları yaralıları ambulansa aldı. Yaralılar tedavileri için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada trafiğe kapanan yol araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Yaralıların tedavisine başlandığı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle