SON DAKİKA

Tır çarptı, yoldan çıkıp takla attı…

Tır çarptı, yoldan çıkıp takla attı… 15 Mayıs, 2018 05:07 Güncelleme: 15 Mayıs, 2018 05:07 Tır çarptı, yoldan çıkıp takla attı…

Ereğli'de TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Hurdaya dönen otomobilden sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından çıkarılan yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kaza Ereğli Alaplı karayolunda meydana geldi. İddiaya göre Şerit ihlali yapan S.G. nin (37) kullandığı 19 UE 653 Çekici 67 LY 848 Dorse plakalı TIR, aynı istikamette giden F.A. nın (20) kullandığı 67 TV 827 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak kaldırıma çarptı. Ormanlık alana uçan otomobilde sürücü F.A. ile birlikte Ö.Y (18) ve B.K. (26) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak ambulansa alındı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. TIR sürücüsü ifadesi alınmak üzere Gülüç polis merkezine götürülürken, hurdaya dönen otomobil ise çekiciyle kaza yerinden kaldırılarak yediemine götürüldü. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle