SON DAKİKA

THK kurban derisi bağışlarını bekliyor

THK kurban derisi bağışlarını bekliyor 30 Ağustos, 2017 07:02 Güncelleme: 30 Ağustos, 2017 07:02 THK kurban derisi bağışlarını bekliyor

Ereğli'de, kesilecek kurbanlıkların derilerinin Türk Hava Kurumu (THK) Şubesi’ne bağışlanması istendi.

THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, yazılı açıklamasında, bu yıl da kurban derisi toplama yetkisinin kurumlarında olduğunu hatırlattı.

THK’nın, bugüne kadar halktan aldığı yardım ve destekleri yine halka hizmet olarak sunduğunu hatırlatan, kurumun yaptığı hizmet ve çalışmalardan bahseden Likoğlu, şunları kaydetti:

“THK,  Cumhuriyetin en önemli kurumlarından olup aynı zamanda kamu yararına çalışan sosyal bir kurum olup sosyal sorumluluk gereği birçok konuda halkımıza  hizmet vermektedir.

Kurban Bayramı boyunca kesilecek olan Kurbanlarınızın derilerini THK’ya bağışlamanızı bekliyoruz. Kurban derilerinizi; Ülkemize cumhuriyetimize demokrasimize birlik ve beraberliğimize zarar verici amaçları ne olduğu belirsiz yapılara değil, Milli Kuruluşumuz,  Milli Gururumuz olan THK’ya Türk milletinin hizmetine emanet ediniz.

Keseceğiniz Kurbanlarınızı Allah kabul eylesin hayırlara vesile olsun. Geçmişten günümüze kadar yaptığınız ve bundan böyle yapacağınız bağış ve yardımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Tüm halkımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, milletimiz ile birlik beraberlik içerisinde sevdiklerinizle sağlıklı mutlu bayram geçirmenizi dilerim.”

Yorum Ekle