SON DAKİKA

TEMAD EREĞLİ ŞUBESİ GEZİ DÜZENLEDİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Ereğli Şubesi tarafından üyelerine yönelik düzenlenen günübirlik Kefken-Kandıra Askeri Kampına Gezi Keyifli Noktalandı. 20 Ağustos, 2014 09:16 Güncelleme: 20 Ağustos, 2014 09:16 TEMAD EREĞLİ ŞUBESİ GEZİ DÜZENLEDİ

Dernek üyeleri ve ailelerine yönelik düzenlenen etkinliğe; TEMAD Kdz.Ereğli Şube Başkanı Hakan Başer ve eşi,Dernek Yönetimi ve Üyeler aileleri ile katıldı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli Şube Hakan Başer, amaçlarının üyelerinin hoş vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Üyelerin desteği olmadan derneklerinin hiçbir faaliyette bulunamayacağını birlik ve beraberliği sağlayamayacağının altını çizen Başer, Kefken-Kandıra  askeri kampına yapılan gezi ile keyifli bir gün geçirdiklerini kaydetti. Bu tür gezilerin belli sürelerle tekrarlanacağını ifade eden Başer, geziye katılan üyelerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca görevleri esnasında şehit düşen tüm şehitlerimize Allah"tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler temenni ediyorum" diye konuştu.

 

Yorum Ekle