SON DAKİKA

TEMAD 34. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

TEMAD 34. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI 17 Ekim, 2018 09:48 Güncelleme: 17 Ekim, 2018 09:48 TEMAD 34. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kdz.Ereğli şubesi 34. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Öğretmenevi'nde yemekli eğlence düzenledi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kdz.Ereğli şube Başkanı Halil Hakan Başer, etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımlarınızdan dolayı, yönetimi kurulu ve şahsım adına teşekkür ederim.

Dernek genel merkezi,17 Ekim 1984 yılında, Şubemiz 21 Şubat 2007 yılında kuruldu. Şubemizin kuruluşundan bu yana geçen 12 yıllık süreçte, derneğimize katkı  sağlayan herkese teşekkür ediyorum. 

Sizlerin bizlere olan güveni ve katkıları her zaman başarımızın artmasını sağlayacaktır. Bu güzel günde sizlerle beraber olmaktan mutlu olduğumuzu belirtmek isterim"dedi.

Başkan Başer'in konuşmasının ardından bayanların eğlencesi piyanist Onur’un çaldığı hareketli şarkılar eşliğinde başladı. TEMAD’lı bayanlar gönüllerince dans edip şarkılar söyleyerek doyasıya eğlendiler.

Yorum Ekle