SON DAKİKA

TEMAD 33. kuruluş yıl dönümünü kutladı

TEMAD 33. kuruluş yıl dönümünü kutladı 17 Ekim, 2017 15:21 Güncelleme: 17 Ekim, 2017 15:21 TEMAD 33. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kdz.Ereğli (TEMAD)  üyeleri,33’üncü kuruluş yıl dönümünü nedeniyle Öğretmen evinde kahvaltıda buluştu.

 TEMAD Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hakan Başer,kahvaltıya katılan tüm TEMAD üyelerine teşekkür etti.

Katılımın yoğun olduğu kahvaltı programında Başer, TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser'in 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü mesajını dernek üyeleri ve davetlilerle paylaştı. 

Başer, Genel Başkan Keser'in mesajında şu ifadelere yer verdiğini belirtti;

"2200 yıllık geçmişi  Türk Ordusunun lider kadrosunun rakamsal ve nitelikli olarak büyük bölümünü oluşturan kahraman Astsubaylarımız, onların emeklileri ve ailelerinin "Dünya Astsubaylar Günü'nü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin (TEMAD) 33.ncü kuruluş yıldönümünü kutlar, örgüt ve üye gücümüzle Büyüü Önder Atatürk'ün emaneti Cumhuriyet, demokrasi ve ideallerini yaşatma azmimizi kamuoyuyla saygıyla paylaşırım."

Düzenlenen kahvaltı programına, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli Şube Başkanı Halil Hakan Başer, Yönetim Kurulu üyeleri, TürkiyeMuharip Gaziler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ve Yönetimi, Kdz. Ereğli Yeşilay Şube Başkanı Mustafa Gediksiz,  dernek üyesi emekli astsubay ve davetliler katıldı.

 

Yorum Ekle