SON DAKİKA

TEKİN'E 'DEMOKRAT' DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin Demokrat Parti Alaplı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 16 Şubat, 2014 11:58 Güncelleme: 16 Şubat, 2014 11:58 TEKİN'E 'DEMOKRAT' DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin Demokrat Parti Alaplı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin Demokrat Pa rti Alaplı İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette yaptığı konuşmada Türkiye'nin ve Alaplı'nın sorunlarını yakından takip ettiklerini ve ülkenin çok zor günlerden geçtiğini ifade eden Demokrat Parti Alaplı İlçe Başkanı Sadık Türkoğlu 30 Mart yerel seçimleri öncesi kendilerine nezaket ziyaretinde bulunan CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin ekibine teşekkür ederek başarılar diledi.

ALAPLI'NIN SORUNLARINI BİLİYORUZ
CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin ise yaptığı konuşmada Alaplı'nın sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiklerini ifade ederek hem nezaket hemde fikir alış verişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaret için kendilerine kapılarını açan Demokrat Parti Alaplı İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

İYİ İNSAN BAŞKA, İYİ LİDER BAŞKA
Gümeli Belediyesi'nin kurucu Belediye Başkanı olan ve 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Şefik Ünal'da yaptığı konuşmada iyi insan başka, iyi lider başka. İyi doktor başka, iyi belediye başkanı başka. Belediye Başkanlığı makamına gelen vatandaşa çay söylemekten ibaret değildir. Bende 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Alaplı'ya baktığım zaman Belediyecilik anlamında yapılmış bir hizmet göremiyorum. Yığılca bile bugün Alaplı'dan daha iyi bir konumda. CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Kardeşimiz Sayın Nuri Tekin'i yakından tanıyoruz. Dürüstlüğünü ve çalışkanlığını biliyoruz. Ve Sayın Nuri Tekin'in Alaplı'da gerçek bir belediyecilik anlayışı ile çok iyi hizmetlere imza atacağına inanıyoruz' diyerek Demokrat Parti'den Ak Parti'ye geçen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na göndermelerde bulundu.

TEKİN'İ DESTEKLİYORUZ
Alaplı'nın yaşayan efsanelerinden ve Alaplı'nın ilk 3 Belediye Başkanından biri olan Mehmet Sözer'de yaptığı konuşmada partilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin ve ekibine teşekkür ettiğini ifade ederek; 'Alaplı'nın içinde bulunduğu durumun farkındayız. Nuri Tekin kardeşimizin bu sorunların altından kalkacağına inandığımız için 30 Mart yerel seçimlerinde kendisini destekliyoruz' dedi.

Yorum Ekle