SON DAKİKA

Tebrik çiçeklerini LÖSEV'e bağışladı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, başkanlık görevine başladığı 4 Nisan 2019 tarihinden bu yana kendisine gelen tebrik çiçeklerini LÖSEV’e bağışladı. 31 Mayıs, 2019 11:21 Güncelleme: 31 Mayıs, 2019 11:21 Tebrik çiçeklerini LÖSEV'e bağışladı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, başkanlık görevine başladığı 4 Nisan 2019 tarihinden bu yana kendisine gelen tebrik çiçeklerini LÖSEV’e bağışladı.

Başkan Posbıyık’ın talimatı ile başkanlık makamına gelen çiçekler için satış ihalesine çıkıldı. İhale sonucu 400’e yakın çiçeğin satışından elde edilen gelir LÖSEV Zonguldak İl Temsilciliğine bağışlandı.

Başkan Posbıyık yaptığı açıklamada, “Öncelikle halkımızın ilgi ve sevgisine teşekkür ediyorum. Belediyemiz adeta çiçek bahçesine döndü. Tüm çiçekleri geçtiğimiz günlerde 18. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nı ve kuruluşunun 21. yıldönümünü kutlayan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Zonguldak İl Temsilciliğine bağışladık. Gönüllü olarak, özveri ile görev yapan ve çok büyük başarılara imza atan arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

Bu arada LÖSEV Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Atik de Başkan Posbıyık’a hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle