SON DAKİKA

Tavşanlar sabah ölü bulundu

Ereğli Dikmen İlkokulunda öğretmenler ve öğrencilerin beslediği tavşanlar sabah okula gelen personel tarafından ölü bulundu. 19 Mayıs, 2017 06:00 Güncelleme: 19 Mayıs, 2017 06:00 Tavşanlar sabah ölü bulundu

:

Ereğli Dikmen İlkokulunda öğretmenler ve öğrencilerin beslediği tavşanlar sabah okula gelen personel tarafından ölü bulundu. Tavşanların kişi ya da kişiler tarafından zehirlendiklerini zanneden okul idaresi, güvenlik kameralarını izlediklerinde sokak köpeklerinin tavşanlara saldırdığını ve tavşanların köpekler tarafından öldürüldüklerini anladı.

Olay Sarıkorkmaz Mahallesi Abalı sokak üzerinde bulunan Dikmen ilkokulunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre öğretmen ve öğrenciler tarafından beslenen ve bakılan, okul bahçesinde özel yapılan kümeste yaşayan tavşanlar, sabah saatlerinde okula gelen öğretmen ve öğrenciler tarafından ölü bulundu. Öğrencilerin büyük üzüntü duyduğu olayla ilgili okul idaresi durumu polise bildirdi. Okula gelen asayiş önleyici hizmet polisleri, güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Görüntüler dikkatle incelenirken,i tavşanların okula ardından kümese giren köpek sürücü tarafından öldürüldüğü belirlendi.

YAVRULARI ÖĞRENCİLERE EMANET EDİLDİ

Sabah saatlerinde 6 yetişkin tavşanın ölüsü ile karşılaşan görevliler, tavşanların yavrularının ölmediğini ve anne tavşanlar tarafından toprak altında açılan yuvada olduklarını görünce yavru tavşanları koruma altına aldı. Karton kutuya konan yavru tavşanlar öğrenciler tarafından öğretmenleri eşliğinde okula götürdü. Öğretmenler tavşanların ölmesinin öğrencileri çok üzdüğü belirtildi.

Yorum Ekle