SON DAKİKA

Tatlı alışkanlığınızı değiştirecek mekan...

Gerçek tatlı deneyimine ortak olun... 07 Nisan, 2019 16:05 Güncelleme: 07 Nisan, 2019 16:05 Tatlı alışkanlığınızı değiştirecek mekan...

  Ağızda eriyen doyumsuz bir lezzet, damaklar için bulunmaz servet…

      Hakgül’de özenle hazırlanan tatlı çeşitlerine doyamacaksınız… 

Kdz. Ereğli halkı zor seçer ama bir yeri benimsedi mi orayı mesken edinir. Gaziantep Hakgül Künefe Baklava ve Katmer de insanların uğrak buluşma noktalarından biri olma şerefine erişmiş durumda. Merkezi Bolu’da olan Hakgül Ereğli’de ki ilk şubesiyle en doğal ve en naif tatlı keyfini sizlerle buluşturuyor.

Eşsiz lezzetlerin doğru adresi Gaziantep Hakgül Künefe Baklava ve Katmer şık iç dekorasyonu ile hizmet vermekte. Hakgül, sevdiklerinizle ve dostlarınızla da vakit geçirebileceğiniz ideal bir mekan. Lezzeti tartışılmaz Hakgüle özel Special tatlı ve onlarca tatlı çeşidi, sıcak ikramlar ile tadı damaklarınızda iz bırakacak bir hizmet sunuyor.

Gaziantep Hakgül Künefe Baklava ve Katmer ortaklarından Hamit Kurt yaptığı açıklamada, ürünlerimizde kesinlikle glikoz yoktur. Her gün günlük olarak özel malzemelerle yapılan tatlılarımız misafirlerimize sunulur. Ürünlerimize yüzde yüz garanti veriyoruz.” diye konuştu.

Gaziantep Hakgül Künefe Baklava ve Katmer sabah 09.30 ile gece 01.00 arası hizmet vermekte. 

Adres: Müftü Mah. Ruhi Cöbekoğlu Bulvarı No: 2/A Kdz.Ereğli

Tel: 0372 333 00 01 – 0507 174 27 54

 

Yorum Ekle